Yenilebilir Kaplama Materyali
Candelia Cherry

CANDELIA™ CHERRY İLE HASAT SONRASI NATUREL ÇÖZÜMLER

Gıdaları korumak, raf ömürlerini uzatmak amacıyla bir gıdanın yüzeyi üzerinde oluşturulmuş, ince tabakalı, gıda ile birlikte yenilebilen sentetik olmayıp doğal kaynaklardan elde edilen kaplama materyalleridir

CANDELIA™ CHERRY NASIL ÇALIŞIR ?

Yenilebilir kaplamalar belirli bir su geçirgenliği veya gaz (oksijen, karbondioksit) geçirgenliğine sahip olduklarından kullanıldıkları gıdanın su kaybını önledikleri gibi oksijen geçirgenliğini azalttığı için mikrobiyolojik ve kimyasal bozulmalara karşı da gıdayı korur.

CANDELIA™ CHERRY - KİRAZ HASADI

Kiraz, yapısı itibarıyla mekanik ve fiziksel hasarlara karşı oldukça hassas bir meyve türüdür. Bu nedenle hasat işleminin oldukça dikkatli ve özenli olması gerekmektedir. Bunun yanında; hasat esnasında kullanılan ürün toplama materyallerinin de yumuşak zeminli ve mekanik zarara karşı ürünü koruyacak biçimde seçilmesi gerekmektedir.

CANDELIA™ CHERRY KULLANIM AMACI

Gıdanın nem içeriğini kaybetmesine engel olmak.
Gıdanın rengini, aromatik yapısını ve yeme özelliklerini kaybetmesini engellemek.
Gıdanın yüzeyinde olası kontami- nasyonlara karşı antimikrobiyal bir film oluşturmak.
İstenmeyen kararma reaksiyonlarını engellemek.